SALE 50%-80%

Magazinul nostru s-a deschis in luna februarie a anului 2007.

A urcat vertiginos in topul magazinelor de profil din Bucuresti iar la opt ani de la deschidere se situeaza in fruntea preferintelor clientilor. Este un magazin multibrand ce pune la dispozitia clientilor firme de renume rezervate atat doamnelor cat si domnilor.

Brandul FashionVictim satisface nevoia de stil, confort si eleganta pana si celor mai pretentiosi clienti, iar numele produselor pe care le comercializam vorbesc de la sine, branduri celebre despre care puteti citi in paginile revistelor de profil din Romania sau din strainatate.

In magazinul FashionVictim din Bulevardul Unirii, nr. 6 puteti gasi cele mai noi colectii de la designeri celebri, precum: DSQUARED2, ELISABETTA FRANCHI, ARMANI JEANSALEXANDER McQUEEN, LANVIN.

Magazinul FASHIONVICTIM este marca inregistrata a societatii S.C. Multistore Lux S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/10358/2017

Toate produsele pe care le comercializam prin magazinul FashionVictim cat si prin intermediul site-ului www.fashionvictim.ro sunt 100% originale si beneficiaza de garantia oferita de producatori.