SALE 50%-80%

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru a putea cumpara de pe www.fashionvictim.ro, trebuie sa ai un cont pe website-ul nostru. Poti in orice moment sa-ti editezi detaliile din contul tau sau sa renunti la cont, daca iti doresti acest lucru: Editeaza datele personale.

In momentul in care iti creezi un cont, inseamna ca esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator.

In cazul in care consideram ca ai incalcat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

SC Multistore Lux SRL figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul 16267.

Datele tale personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a-ti oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul tau.

Informatiile si datele pe care le-ai furnizat despre o alta persoana, atunci cand ai facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a te contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.