SALE 50%-80%

Magazinul nostru s-a deschis in luna februarie a anului 2007.

A urcat vertiginos in topul magazinelor de profil din Bucuresti iar la 11 ani de la deschidere se situeaza in fruntea preferintelor clientilor. Este un magazin multibrand ce pune la dispozitia clientilor firme de renume rezervate atat doamnelor cat si domnilor.

Brandul FashionVictim satisface nevoia de stil, confort si eleganta pana si celor mai pretentiosi clienti, iar numele produselor pe care le comercializam vorbesc de la sine, branduri celebre despre care puteti citi in paginile revistelor de profil din Romania sau din strainatate.

Pe www.fashionvictim.ro puteti gasi cele mai noi colectii de la designeri celebri, precum: DSQUARED2, ELISABETTA FRANCHI, PLEIN SPORT, GIVENCHY, BALMAIN, EMPORIO ARMANI 7, NEIL BARRETT, CHIARA FERRAGNI, FLAVIO CASTELLANI, OSCAR TIYE, SELF PORTRAIT, TOM REBL, MARCELO BURLON, KENDALL + KYLIE, AQUAZZURA, PHILIPPE MODEL, GIANNI RENZI, GIORGIO BRATO, BOY LONDON, LA REVECHE, COLORS OF CALIFORNIA, ONE TEASPOON, RELIGION.

Magazinul online FASHIONVICTIM este marca inregistrata a societatii S.C. Multistore Lux S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/10358/2017.

Toate produsele pe care le comercializam sunt 100% originale si beneficiaza de garantia oferita de producatori.